Succes verhalen van Maatje Meer match! Dating voor volslanke vrijgezellen!

Wat is maatje meer match?

Maatje Meer Match is een ontmoetingsplek voor volslanke vrijgezellen of voor singles met een voorkeur voor volslanke mannen of vrouwen. Kortom, een datingsite speciaal voor mensen met een maatje meer.

Succesverhalen over Maatje Meer Match

“Ik dacht dat je niemand kon vinden op internet maar het tegendeel bleek waar. Ik kreeg een berichtje van een hele leuke man en hij reed voor mij van Lelystad naar Rotterdam. Het bleek een geweldige leuke en gezellige date. Nu bijna een jaar later ben ik zwanger en gaan we trouwen op de dag dat we elkaar een jaar kennen. Het kan dus echt; je partner op internet vinden. Ik wil iedereen veel succes wensen en ik hoop dat jullie net zo veel geluk hebben als dat ik gehad heb.”
– Patricia en Sebastiaan

“Heb met iemand van hier een date gehad. Was een gezellige attente man en af en toe zien we elkander nog gewoon op vriendschappelijke basis. Wil dat er even bijhouden. Nog bedankt voor de gezelligheid hier!”
– Willy en Huib

“Hoi ik ben Carmen en heb via deze site mijn huidige vriend Rob leren kennen vorig jaar in de zomer. Een week nadat we elkaar voor het eerst gezien hebben zijn we een lange afstands-relatie met elkaar begonnen. Hij woonde namelijk in Groningen en ik in Gent (België). Na 6 maanden ben ik voor hem naar Tilburg in Nederland verhuisd, zodat we elkaar meer zagen en 3 maanden later is hij bij mij ingetrokken. Nu staan we op het punt een huis te kopen en volgend jaar te trouwen! Rob is zo een geweldig persoon hij neemt me zoals ik ben, met mijn angsten erbij. Hij is echt mijn reddende engel! Dankzij jullie heb ik heb hem gevonden dus ook dankzij jullie heb ik een tweede kans op een gelukkig leven gekregen.”
– Carmen en Rob

“Super leuke date gehad, en volgende week gaan we voor de tweede!”
– Simone en Jan, Maatje Meer Match

“Ik verwachtte er niet veel van maar werd enorm verrast door de vele en gezellige leden. Binnenkort mijn eerste afspraakje 🙂 kan niet wachten!”
– Claudine

“We hebben elkaar gevonden bij jullie op de site. We zijn allebei erg verliefd geworden. We zijn nu nog steeds aan daten. Niels is zelfs een dag van vakantie terug gekomen, omdat hij me wou zien! We hebben het er over om te gaan samenwonen, maar eerst nog even flink genieten samen. Ik ben helaas nu aan het werk maar over drie maanden gaan we samen op vakantie. Dank je wel namens ons allebei.”
– Albertine en Niels

Klik hier om uw gratis aan te melden!