Welkom op mijn datingblog!

Mijn naam is Remco. Als 45 jarige vrijgezel vond ik en mijn naaste omgeving dat ik mij weer eens in de wereld van het daten moest storten. Zo gezegd, zo gedaan! 🙂 Na al die jaren ben ik weer helemaal klaar voor een nieuwe vlam in mijn leven. Ik voelde de vlinders al bijna weer opkomen in mijn buik. Maar waar te beginnen met daten? In mijn jongere jaren kwam je de dames natuurlijk tegen in het café om de hoek, of in die ene leuke discotheek, en soms op een chat site. Maar om nou helemaal los te gaan op de dansvloer tussen de gierende hormonen van puberende jongetjes en meisjes zag ik niet zo zitten. Ook was ik al eens mee geweest op een zon vakantie voor singles, en dat was zeer gezellig maar heb er geen liefde aan overgehouden. Te veel haantjes ook bij dit soort zonvakanties voor jonge singles.

Waar kan ik als 45 jarige single man nu eens een leuke vrouw ontmoeten. Een vrouw die net als ik vrijgezel is en het zelfde zoekt. In eerste instantie een afspraak maar in het beste geval een leuke en fijne relatie. Waar vind ik die? En hoe kan ik er achter komen of ze mij ziet staan en of dat ze sowieso wel vrijgezel is? Moeilijk, moeilijk, moeilijk…

Internet daten?

Dankzij een tip van mijn buurman die zijn vrouw 5 jaar geleden heeft ontmoet via het internet, kon ik zijn tip niet langer negeren. Probleem is dat ik tot voorheen totaal niet de wegwijs wist op het internet. Ik doe niet aan social media, en kan nog net een e-mail versturen. Ik kwam uiteindelijk deze site tegen en besloot te internetdaten. In een korte tijd leerde ik hier goed mee omgaan, en werd internet meer een soort vriend dan vijand. Zelfs een blog maken als dit bleek een appeltje eitje te zijn. 🙂 Internet biedt met de vele datingsites een goede uitkomst. Ik besloot mij op 12 datingsites in te schrijven en 12 afspraakjes te maken. Een jaar lang daten als vrijgezel, elke maand één date. Op deze blog kunt u mijn ervaringen lezen!

12 Datingsites waar ik me gratis bij heb ingeschreven.

Ook zal ik maandelijks de site blijven updaten, want ondanks de 12 afspraakjes, waaronder een paar hele geslaagde, heb ik nog niet de vrouw van mijn leven ontmoet. De zoektocht gaat door! Ook ga ik zoveel mogelijk tips online zetten die ik zelf of andere mensen hebben ervaren qua daten op het internet. Een beetje zoals 24 dating doet maar op kleinere schaal.

Vrijgezel Blog

Ik hoop dat deze blog nuttig voor u zal zijn (dit is voor mij ook de eerste keer dat ik voor internet schrijf) en dat u binnenkort een leuke man of vrouw naast u op de bank heeft zitten. 😉

Met vriendelijke groet,
Remco D.