Verpest jij je online dating kansen?

Internetdaten is een fantastische manier om leuke vrouwen te ontmoeten voor dates en eventueel een relatie. Maar toch weten veel mannen zichzelf in de weg te zitten en krijgen ze na veel uren niet eens een telefoonnummer. Terwijl dit zo makkelijk te voorkomen.

Hoe kom jij online over: dating kansen

Er zijn verschillende manieren hoe jij over kunt komen en wat jouw uitstraling online is. Is bepalend voor het succes!

De grootste valkuil is om als een klungel over te komen en dat je uitstraalt weinig succes met vrouwen te hebben.

Met succes wordt bedoelt, dat weinig vrouwen je begeren. Je hoeft geen player te zijn, maar een vrouw vindt het wel fijn om te weten. Dat je weet hoe je een vrouw moet behandelen en kunt laten lachen.

Ze wil het gevoel hebben dat zij het met jou gezellig kan hebben en er geen vervelende stiltes vallen.

Er zijn ook wel andere categorie├źn waar je in kunt vallen. Maar de kans is het grootst dat vrouwen een man in deze categorie plaatsen. Dat komt omdat de meeste mannen zich niet bewust zijn wat de woorden van hun profieltekst, daadwerkelijk zeggen.

En veel mannen hebben ook geen idee hoe zij een dating bericht moeten schrijven, waarmee je aantrekkelijk overkomt.

Hoe kom je aantrekkelijk over

Door onzekerheid te laten doorschemeren, voelt een vrouw al aan dat je op een datingsite zit, omdat in het offline leven, weinig vrouwen je begeren.

Een andere manier waardoor een vrouwen je vaker negeren dan op je reageren is, omdat ze voelen dat je niet weet hoe je een vrouw moet versieren. Veel mannen maken de fout om in eerste berichtje te strooien met complimentjes.

Door juist haar uit te dagen, haar te plagen en je humor te tonen. Kom je veel aantrekkelijker over, omdat je indirect aangeeft, zelfverzekerd te zijn en niet om haar goedkeuring smeekt.

Een andere techniek om aantrekkelijk over te komen is door in je profieltekst te zetten, waar je wel en niet op zoek naar bent.

Veel vrouwen hebben het idee dat een man op een datingsite genoegen neemt met elke vrouw. Door een tegengesteld beeld te tonen, wek je meer interesse van vrouwen. Het klinkt, misschien gek omdat je denkt vrouwen uit te sluiten.

Maar de realiteit is dat jij niet elke vrouw wilt ontmoeten. Dus je verliest niets!

Jack Joel een man die veel dates heeft gehad dankzij online dating en nu mannen helpt. Heeft een interessant artikel geschreven met online dating tips voor mannen en valkuilen in de profieltekst. Het artikel kun je hier lezen!. Hoe zien onze lezers hun dating kansen?