Succesvol daten via het internet 3 tips

Dates krijgen via datingsites is iets wat erg populair is. Als man heb je dan ook wat redelijk veel concurrentie, wat succesvol daten lastig maakt. Om succesvol op datingsites te zijn en leuke vrouwen te ontmoeten, zullen de volgende 3 tips je ongetwijfeld helpen!

Ben bewust over hoe je overkomt

Hoe jij online overkomt bij een vrouw is cruciaal bij het daten via internet. Je kunt een erg vlotte enthousiaste man zijn, maar dat betekent niet automatisch. Dat jij online ook zo overkomt. Versta jij de kunst van het vrouwen verleiden?

Online heb je niet per se het charisma dat je offline hebt. Jouw lichaamstaal en stem tellen online niet mee. Jouw schrijfvaardigheden en de geplaatste foto’s des te meer.

Wees eens kritisch naar je communicatie. Hoe benader jij vrouwen via een chatsite of datingsite? Wanneer je het op een saaie manier doet en in de echte wereld wel iets leuks verzint. Dan is het tijd om na te denken hoe je dit naar online vertaalt.

“Hey schatje alles goed?” Is natuurlijk niet de meest inspirerende tekst voor een vrouw om op te reageren.

Toon humor en zelfvertrouwen

Of je nou op een datingsite zit, chatsite of een app op je mobiel gebruikt. Online zijn vrouwen naar het zelfde opzoek als in het ‘echte’ leven. Een zelfverzekerde man met humor die haar aan het lachen maakt en waarmee ze het gezellig heeft.

Wanneer jij dit online toont, dan zal je keuze om vrouwen te daten via het internet een stuk groter worden.

Een groot deel van de mannen is te voorzichtig, die denken alleen aan wat ze fout zouden kunnen doen. Ook online moet je risico’s nemen. Als jij alleen over hobby’s en films praat dan is er weinig basis voor een date.

Laat je haar lachen, lach jij om haar en hebben jullie het gezellig? Dan is de kans op een ontmoeting veel groter. Houd je daarom niet in. Durf te zeggen wat je denkt zonder bot te zijn. Ook als je het oneens met haar bent.

Maak geen grapjes over hoe lang je al single bent en hoe ongelukkig je bent in de liefde. Want dat is vaak een teken van onzekerheid. En durf haar ook een beetje te plagen als het moment zich voordoet.

Blijf niet te lang online hangen

Een veel gemaakte fout is, dat uit de angst om haar te verliezen. Het contact online onnodig lang is. Het is zeer begrijpelijk dat je geen afwijzing wilt.

Maar maanden met haar chatten of bellen, heeft weinig zit. Uiteindelijk gebeurt het allemaal toch bij een ontmoeting.

Naast dat het niet nodig is, loop je ook verschillende risico’s.

Je hebt een beeld van haar op basis van wat ze online met je heeft gedeeld. Dit is vaak een geïdealiseerd beeld. Dat is niet erg, maar je moet haar niet op een te hoog voetstuk plaatsen en door haar te ontmoeten. Ontdek jij nog beter wie zij echt is en krijg je een meer realistisch beeld.

Een ander risico dat je loopt is dat je merkt dat tijdens jullie eerste date er totaal geen klik is. Dit kan natuurlijk gebeuren.

Alleen is dit beter om het na 2 weken te weten dan na 2 maanden. De tijd dat je online met haar bezig bent, kan jij niet iemand anders leren kennen. En als je onnodig lang wacht, dan kan je achteraf tot de conclusie komen dat jij heel wat uren verspilt hebt.

Een derde risico dat je loopt is dat je het momentum kwijtraakt en zij geen zin meer heeft om je te ontmoeten. Wanneer je een tijd lang belt of met berichtjes en emails communiceert. Dan kan de band richting vriendschap gaan, of de gezelligheid en gespreksstof afnemen.

Om dit voor te blijven moet je haar ontmoeten en dan krijgt jullie band weer een nieuwe positieve lading.

Voor meer tips over succesvol daten via internet. Hier is een goed 3 stappenplan om dates te krijgen via internet van online dating expert Jack Joel!