Flirten via whatsapp hoe doe je dat?

In het digitale tijdperk wordt flirten via tekstberichtjes in de plaats van bellen, steeds groter. Maar hoe ga je daarmee om en wat kun je als man doen om daar optimaal van te profiteren?

Flirten via Whatsapp is makkelijk

In tegenstelling wat veel mannen denken, is het eigenlijk best simpel. Vooral als je normaal niet de ‘gladde prater’ bent. Kan Whatsapp de opmaat zijn voor flirten wanneer je haar op date ziet.

Om te flirten via Whatsapp heb je lef nodig en smileys.

Als man moet jij beginnen en daarvoor heb je lef nodig. En wanneer jij begint zal zij volgen en dan merk je eigenlijk dat het best soepel gaat. Het is vooral de eerste stap die moeilijk is.

Flirten moet je vooral zien als een aantrekkingskracht versterker. JE maakt van een normaal (saai) gesprek iets speels en geeft het een spannende lading.

Want het voordeel wat jij wel hebt is tijd om na te denken. Waar je tijdens bellen, direct met elkaar communiceert. Kan je met Whatsapp even wachten, nadenken over wat je gaat zeggen en dat is soms best fijn.

Je zult namelijk merken, als je goed bezig bent, vrouwen de bal terugkaatsen en voelen dat je het begrijpt. Hierdoor zal je soms een reactie krijgen die je niet verwacht. Ze maakt het je dan juist extra makkelijk of moeilijk.

Maar wanneer je reageert zoals je deed is er niets aan de hand.

Hoe begin je met flirten op Whatsapp?

Dat is de vraag. Het beste is om te beginnen zodra je haar telefoonnummer hebt. En dat is helemaal niet te vroeg, omdat je dan plots niet van gedrag hoeft te veranderen. Het is raarder als je een maand je als een vriend opstelt en dan plots met haar flirt.

Door vanaf het begin te flirten, weet ze dat je zo bent, accepteert ze het en gaat erin mee. Je hoeft niet altijd te flirten, maar omdat je het al gedaan hebt. Kan je altijd de draad oppakken als je daar zin in hebt.

Bij het flirten kan je al direct starten met de begroeting. “Hoi gekkie hoe is het?” “Hoi je bent dit weekend toch niet in problemen gekomen toch? ;-)” “Nou het is je gelukt je hebt m’n nummer gescoord ;-)”

Dit zijn allemaal berichtjes die je kunt gebruiken om te starten met flirten.

Het is sowieso goed om haar een nicknaam te geven, want dan kan je dat vaker gebruiken. En de smileys gebruik je om aan te geven dat je het niet serieus bedoelt.

Heb de juiste houding

Bij het flirten gaat het erom, dat je relaxt en zelfverzekerd bent. Je moet een houding hebben van dat jij weet dat zij jouw leuk vindt. Maar je hebt deze houding zonder arrogant te zijn. Je maakt er grapjes over je hint erop dat je weet dat ze je in bed wilt krijgen en dolt met haar.

Maar je stelt je niet op alsof je beter bent dan haar. Wanneer ze vraagt wat je aan het doen bent. Dan kan je bijvoorbeeld zeggen. “Nou er is een meid met me aan het praten die mij heel leuk vindt ;-)”

Hiermee zorg je ervoor dat het gesprek een flirterige en leuke wending krijgt. En tegelijkertijd smult ze van deze opmerking en zal zelf met een gevat antwoord terugkomen.

Wil je nog meer leren over flirten via Whatssapp? Online dating expert Jack Joel heeft daar een goed artikel over geschreven!
Doe jij aan flirten via WhatsApp? Verras ons met een leuke comment.