Beter worden in online dating?

Nou daar zit je dan. Heb jij de stap genomen om je bij een datingsite in te schrijven. Je hebt al die mooie veelbelovende reclames gehoord en je bent er klaar voor om leuke vrouwen te ontmoeten.

Heb jij een goede profieltekst?

Het kostte wat moeite maar je hebt een profieltekst. Je hebt aangegeven binnen welke leeftijdsgrenzen jij de vrouwen wilt ontmoeten. En klikt op ‘matches’ selecteert een paar boeiende vrouwen en schrijft ze een berichtje.

Om dan zo héél nu en dan een berichtje terug te ontvangen. Het is toch bijna om gek van te worden. Geven vrouwen aan mannen te willen ontmoeten. Krijg je dat niet voor elkaar. Gelukkig zijn er manieren om beter te worden in online dating en toch vrouwen te ontmoeten.

Om beter te worden in online dating heb je feedback nodig. Want jij kan je eigen fouten niet zien, dus laat een vrouwelijke kennis je profiel en profielfoto’s beoordelen. En dan moet de vraag niet zijn of het er “oké” uitziet. Vraag haar wat nodig is om een excellent profiel te krijgen!

Wat voor foto’s zou ze willen zien. Geef haar veel opties om uit te kiezen of maak er samen een paar. Vraag haar ook welke dingen ze wil teruglezen in je tekst en op welke manier.

Welke dating berichtjes verstuur je?

Heb je al wat dating berichten verstuurd? Vraag haar wat zij ervan vindt. Nu kan ik je alvast al wel vertellen, hoe de meeste dating berichten eruitzien en wat jij niet moet doen. Zo zul je beter worden in online dating.

Soort dating berichtjes:
Complimentjes: Jij bent zo knap en hebt echt een mooie lach! Zulke berichtjes gaan niet werken.

Te algemeen: Hey jij viel me echt op door je leuke profiel, je lijkt me een interessante meid!” Dit schreeuwt te viel: “ik heb dit berichtje naar nog 900 andere verstuurd.”

Saai en voorspelbaar: “Hey leuk weekend gehad? En hoe lang doe je die hobby al?” Je vraag en berichtje is te weinig verschillend van die van andere mannen.

Beter worden in online dating?

Een ander iets waar je beter in kan worden is het gesprek op gang houden. Dit doe je door de juiste vragen te stellen. Een goede is altijd: “waarom kan ik jouw hier vinden?”

Ook hier probeer de standaard vragen te vermijden en hou het ook leuk en luchtig gebruik humor en maak een connectie met haar. Durf haar ook uit te dagen, te veel mannen zijn te formeel online. Wees niet één van hen!

Voor meer tips om meer dates te krijgen op datingsites zonder enige moeite bekijk Dating360.nl!