Mijn eerste date via relatieplanet! Mijn ervaring!

Mijn eerste date via Relatieplanet.nl

Ik besloot mijn zoektocht naar de ware vrouw te beginnen bij de in mijn ogen, meest bekende Nederlandse datingsite Relatieplanet.nl

Ontzettend spannend, zo’n eerste keer! Ik zou mijn eerste stapjes op het gebied van online dating gaan zetten. πŸ™‚ Het eerste wat mij op viel was dat het aanmelden op zo’n datingsite ontzettend gemakkelijk is. Slechts het invullen van een gebruikersnaam, wachtwoord, en het invullen van mijn e-mailadres was voldoende om lid te worden van de besloten datingcommunity. Snel ging ik naar mijn hotmail-account om mijn profiel te activeren. Ook dit werkte snel en simpel. πŸ™‚ Ik was ingelogd! En nog beter: de eerste paar maanden kon ik het GRATIS proberen! Het daten kon beginnen… of toch niet? Ik moest nog even geduld hebben voor mijn eerste Relatieplanet ervaringen.

Mijn profiel aanmaken en invullen!

Ik kon niet gelijk van start. Nou ja, voor de helft als het ware. Middels de handige zoekfunctie kon ik uitgebreid op zoek gaan naar vrouwen in mijn omgeving. Nog handiger is dat ik kon zoeken of filteren op leeftijd. Immers, realistisch gezien zal een meid van 25 niet zo snel voor een man vallen van 20 jaar ouder. Had haar vader kunnen zijn…. Natuurlijk alleen als ik mijn droomvrouw gevonden zou hebben vroeger haha. πŸ˜‰ Dankzij de zoekfunctie had ik direct een leuke blonde dame van 41 op het oog. Haar naam was Irene. Ik heb daadwerkelijk uren naar haar 3 sensuele foto’s staan staren. Twee foto’s van haarzelf in het bos en een leuke vakantiefoto waarop ze op het terras een exotisch drankje drinkt. Ik was spontaan verliefd. Aan haar leuke en lieve introductietekst op haar profiel had ze direct nog meer pluspunten gescoord. Ik wist het! Irene is en zal het worden!

Opeens bedacht ik mij dat ik op mijn gebruikersnaam na niks heb ingevuld. Irene moest natuurlijk ook een goede indruk van mij krijgen! Binnen een oogwenk zag ik het linkje profiel wijzigen staan. Het invullen van je profiel isΒ dusΒ erg belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Waarom zou iemand interesse hebben in een man of vrouw zonder foto of tekst over hem of haarzelf? Zo gezegd, zo gedaan: ik typte enkele regels tekst over mijzelf, zonder al te veel op te scheppen (ik ben nogal een romanticus en dat laat ik graag merken, echter moest ik ook weer niet overdrijven. Dat zou kunnen afschrikken!) en plaatste een foto van mijzelf op Relatieplanet.

Tijd om digitaal contact te leggen en af te spreken! Relatieplanet Ervaringen

Ik had me inmiddels aangemeld, mijn account was geactiveerd via mijn e-mail, mijn profiel had tekst en een leuke foto en ik had via de zoekfunctie een leuke blondine op het oog. Ik was er 100% klaar voor! Ik typte een leuk spontaan berichtje naar Irene. Ik twijfelde nog enkele minuten terwijl ik met het pijltje van de muis boven de knop versturen bleef hangen. Mijn hart bonkte in mijn keel. KLIK! Daar was ‘ie dan. Het berichtje was verstuurd, ik kon niet meer terug. Er was geen ontkomen meer aan… Enkele uren zat ik voor mijn computer te wachten op reactie. Ik heb zelfs die middag geen boodschappen gehaald. Na het avondeten hoorde ik opeens een geluidje uit de computer komen. Zou het dan toch?? En ja hoor! πŸ™‚

Ik had bericht terug van Irene! En stiekem tegen alle verwachtingen in was zo ook nog positief en kwam ze bij mij net zo leuk en lief over als toen ik haar profiel bestudeerde. πŸ™‚ De berichtjes vlogen heen en weer. Ik raakte na 1 dag stiekem al een beetje verliefd. Inmiddels was het een week later toen plots de vraag in mijn inbox stond of ik niet zin had om aankomend weekend een keertje wat te gaan drinken? Zonder aarzeling typte ik terug “maar natuurlijk”! Puntje bij paaltje. We zouden de dag erop elkaar treffen bij de parkeerplaats in Assen, om vervolgens samen een leuk terrasje op te zoeken en een wijntje (voor haar) en biertje (voor mij) te gaan drinken. Het zou een zomerse dag worden dus alles moest goed komen.

De date: Koetjes & Kalfjes

Die nacht geen oog dicht gedaan en opeens kwam het allemaal wel heel erg dichtbij. De volgende ochtend na slechts 3 uurtjes slaap stapte ik onder de douche met een grote glimlach. Die middag zat ik daadwerkelijk met Irene op het terras. πŸ™‚ We hebben heerlijk gekletst over onze hobby’s, het weer, koetjes en kalfjes, en van alles en nog wat. Na 2 uurtjes besloten we nog even door Assen centrum te wandelen, aangezien ik er nog nooit geweest was, was het leuk om een stadje eens goed te bekijken. Na een gezellige tijd op het terras en een lange wandeling namen we afscheid met een kus op de wang. Al met al een zeer geslaagde eerste afspraak! Voor herhaling vatbaar! Met kriebels in mijn buik reed ik terug richting huis. Tevreden! Internet daten belooft iets goeds en uitkomst voor mannen als ik die toch een beetje op leeftijd zijn!

Klik HIER om GRATIS in te schrijven op relatieplanet.nl

Wat zijn jullie relatieplanet ervaringen?