Mijn tweede date! Afspraak via Be2! Mijn ervaring!

Mijn tweede afspraakje! Via <Be2!

Spannend dit keer! Zou het weer lukken om binnen een maand een leuke date te plannen? Na mijn goede ervaring en mijn eerste afspraakje via Relatie planet, was de hoop natuurlijk nu extra hoog. Ik besloot het eens te proberen via Be2.nl! Ik nam een kijkje op de site, die er ten eerste al goed uit ziet. Wat ook gelijk een vertrouwd gevoel gaf. Ik besloot de tekst te lezen. Be2 noemt zichzelf meer een bemiddelingsbureau dan een datingsite. Interessant dacht ik. In feit is het wel zeer degelijk een datingsite bleek nadat ik mij gratis had aangemeld. Een leuk pluspunt is het matching systeem. Gelijk werd ook duidelijk wat ze bedoelen met bemiddelingsbureau.

Hoe werkt het matching systeem op de datingsite?

Simpel. Nadat u zich heeft aangemeld dient u uw profiel aan te maken. Lees de blog met tips over het goed invullen van uw profiel en het uploaden van een foto! Let op! Dat is zeer belangrijk om een goede indruk achter te laten. Als u zich eenmaal gratis heeft lid gemaakt, kunt u uw interesses invullen, woonomgeving, leeftijd etc. Het systeem van Be2 vergelijkt ondertussen de overeenkomsten tussen interesses (etc) en stuurt u vervolgens suggesties van vrijgezelle mannen of vrouwen die eventueel bij u zouden kunnen passen. Dat is de theorie. Wellicht zit er tussen 1 van deze matches uw prins of prinses. Na enkele dagen had ik zelf ook een aantal matches! Op één na was ik niet geheel overtuigd. Interesses en woonomgeving alleen is niet sowieso voldoende. Uiteraard moet er een vonkje overvliegen. Bij één van mijn voorgestelde vrijgezelle dames had ik dat. Kriebels voelde ik alweer op komen. 🙂

Leuk contact via de mail! De tweede Date

Ik zat nog vol moed aangezien ik een tijdje terug mij voor het eerst sinds tijden weer in het datingwereldje heb gestort en een leuke date had gescoord. Dus zonder aarzeling stuurde ik deze vrouw ook een leuke mail. Binnen 2 uur al bericht terug! 🙂 Ik rende naar de pc om het te lezen. En ja, ze kwam positief over! We wisselden onderling vele mailtjes en foto’s uit om uiteindelijk 3 weken later een fysieke afspraak te maken. Mijn tweede date stond gepland, dit keer via Be2.

Ik heb wederom een super leuke date gehad. De week erna hebben we het zelfs nog een keer overgedaan. Mijn ervaring dus? Zeer positief! Op Be2.nl is er een kans dat u uw droom man of vrouw kunt ontmoeten! 😉 Wat vinden jullie van mijn tweede date?

Klik hier om uw gratis aan te melden op BE2