Mijn derde afspraakje! Date via met Metjou.nl!

Tijd om een andere datingsite te proberen! Met jou!

Inmiddels had ik de smaak te pakken gekregen. Date nummer ÊÊn en twee waren geslaagd (via relatieplanet en Be2). Nu was het tijd om een derde datingplatform eens grondig te gaan testen. Wederom was mijn hoop op een geslaagde afspraak enorm hoog. Zou het een derde keer tegenvallen misschien? De datingsite in kwestie: Metjou.nl, een niet zo’n grote datingsite.

Gelukkig was dat niet het geval! 🙂 Mijn eerste indruk van MetJou was zeker positief. Het uiterlijk van de website ziet er verzorgd en netjes uit. De eerste pluspunt was binnen! Het gratis aanmelden op de website bleek ook nog eens erg gemakkelijk te gaan. Binnen een paar klikken met de muis had ik mijn eerste stappen al gezet en was ik klaar om mijn profiel eens netjes in te vullen. Op mijn harde-schijf ging ik op zoek naar een leuke foto voor op mijn profiel en nog geen 10 minuten later was ik klaar om te gaan zoeken naar mijn droomvrouw op het internet!

Wat biedt de datingsite Metjou.nl?

Al snel kwam ik erachter dat de site alles biedt wat noodzakelijk is om in contact te kunnen komen met andere vrijgezellen. Er is een goede en uitgebreide zoekfunctie om gericht te kunnen zoeken op bijvoorbeeld leeftijd, woonomgeving (indien u het dichtbij of juist verder bij huis vandaan zoekt) maar ook uiterlijke kenmerken, interesses en zoekwoorden. Handig! Zo heeft u gelijk een goede indruk van hem of haar. U kunt foto’s uitwisselen en telkens de nieuwste leden bekijken. De site biedt alles wat andere datingsites ook bieden, maar het werkt perfect en er zitten vele leuke leden!

Datingapp voor uw mobiel

Nog een leuke extra van Met jou is hun datingapp voor uw mobiele telefoon. Om nog beter en overal te kunnen kletsen met andere leden, of bijvoorbeeld tijdens het trein reizen, kunt u zeer gemakkelijk overal (waar een internet verbinding aanwezig is) inloggen op de website om berichten te lezen of te antwoorden. De app werkte prima op mijn iPhone en ga er vanuit dat de app ook op andere apparaten goed zal voldoen.

Conclusie en mijn date via Metjou…

MetJou.nl is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date of een relatie. Al snel kwam ik in contact met een leuke dame 25 kilometer van huis, gevonden op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren in mijn profiel. Nadat we enkele berichten hadden uitgewisseld bleek het goed te klikken. Haar leuke en spontane lach op de foto had gelijk mijn interesse gewekt! We wisselden ongeveer 3 berichten per dag uit. Elke keer zat ik vol spanning te wachten tot ik weer antwoord had. We bleken daadwerkelijk veel gemeen te hebben. 🙂 Al snel hadden we beide zoiets van ‘het word tijd om elkaar eens in het echt te ontmoeten’ en ging ik gelijk ook maar condooms kopen 😛 Je weet maar nooit tenslotte.

Net onder de drie weken dat we contact hadden via Met jou, hadden we afgesproken om samen te gaan lunchen. We kletsten wat, aten gezellig samen een heerlijke en rijkelijk gevuld broodje gezond met een extra grote koffie en hadden heel wat afgelachen. 2 dagen later wou ze nogmaals afspreken omdat ze net als ik erg had genoten van de date. Conclusie: Geslaagde datingsite, veel leuke leden (en serieuze leden), en super gezellige afspraakjes gehad. Wat vinden mijn blokletters van Metjou?

Klik hier om gratis aan te melden op Met Jou!